Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η ζωή παίζει πολλά παιχνίδια

Η ζωή παίζει πολλά παιχνίδια




Η ζωή παίζει πολλά παιχνίδια. Ένα από αυτά έτυχε σε τρεις γείτονες που τα σπίτια τους ήταν απέναντι του ενός στον άλλο. Είχε όμως ο καθένας από αυτούς και από μια ιδιαιτερότητα.

Ο ένας ήταν μουγκός, ο άλλος τυφλός και ο τρίτος κουφός. Ο τυφλός με τον κουφό έμεναν απέναντι από τον μουγκό.

Μια μέρα λοιπόν που ο μουγκός χάζευε από το παράθυρο βλέπει τον κουφό να πηδάει την γυναίκα του τυφλού. Τα παίζει, αγανακτεί αλλά τι να κάνει. Κατεβαίνει και πάει στο σπίτι του τυφλού. Του ανοίγει αυτός την πόρτα και προσπαθεί ο μουγκός με χειρονομίες να πεί στον τυφλό το τι γίνεται. Οι χειρονομίες παραξηγήθηκαν από τον τυφλό και βάζει τις φωνές ότι κάποιος τον ενοχλεί σεξουαλικά. Ο μουγκός όπου φύγει φύγει Μετά από μερικές ημέρες ο μουγκός ήταν πάλι στο παράθυρο και είδε αυτή την φορά την γυναίκα του κουφού να παίρνει πίπα στον τυφλό. Τα παίρνει, αγανακτεί. Κατεβαίνει και πάει στο σπίτι του κουφού. Του ανοίγει αυτός και ο μουγκός αρχίζει να του κάνει νοήματα σεξουαλικού περιεχομένου και να του δείχνει δίπλα. Ο κουφός κατάλαβε ότι μάλλον κάτι ήξερε ο μουγκός για τη σχέση που είχε αυτός με την γυναίκα του τυφλού και ότι αυτό εννοούσε με τα νοήματα και μάλλον ήθελε να τον εκβιάσει. Βάζει τις φωνές τον αρπάζει τον μουγκό και τον σπάει στο ξύλο. Ο μουγκός όπου φύγει φύγει αλλά δαρμένος αυτή τη φορά. Μετά από μερικές ημέρες ο μουγκός ήταν πάλι στο παράθυρο και βλέπει τον τυφλό με τον κουφό να είναι μαζί στο σπίτι του πρώτου πίνοντας καφέ και τις γυναίκες τους να συζητούν στο διπλανό σπίτι του δεύτερου. Ξύνει λίγο το κεφάλι του, το σκέφτεται και κάνει νόημα προς τις γυναίκες ότι θέλει να τους μιλήσει. Αυτές κατεβαίνουν και σε λίγο μπαίνουν στο σπίτι του μουγκού. Αρχίζει αυτός με χειρονομίες και δείχνοντας απέναντι προς το σπίτι που καθόντουσαν οι σύζυγοι να τους εξηγήσει ότι τα ξέρει και δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν.


Οι γυναίκες δεν ήθελαν και πολύ να καταλάβουν ότι οι σεξουαλικού τύπου χειρονομίες αφορούσαν αυτές και μια και δυο τον βάζουν κάτω και του αλλάζουν τα φώτα στο πήδημα. Μετά πό μερικές ώρες ο μουγκός τρισευτυχισμένος καθόταν στον καναπέ του πίνοντας το ουίσκι του σκεπτόμενος.

Τελικά για να πεις κάτι πρέπει να ξέρεις, τι θα πεις , σε ποιον θα το πεις και την χρονική στιγμή που θα το πεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου